Действие на тренажорните очила

perforirani ochilaОказва се, че когато човек страда от късогледство или далекогледство, разглежда обекта през отворите на очилата, фокусира раздвоено, но ясно и не е замъглено (както е без очила) изображението. Оптичната система на окото улавя този дискомфорт и изпраща импулси до мозъка. В резултат, мускулите на очите променят кривата на очната леща така, че раздвоеното зрение става общо и образа е ясен. Тази тренировъчна дейност не дава възможност на мускулите на очите да атрофират, забавя загубата на еластичността на лещите и нормализира обмяната на веществата в тъканите на окото, като по този начин предотвратява катаракта и други очни заболявания.

Ето защо, ние препоръчваме тези очила, както на хората със зрителни увреждания, така и на хората с нормално зрение, чиято професия е свързана с интензивни визуални натоварвания.

Препоръчително е очилата за подобряване на зрението да се носят не повече от около 20 минути на ден.

По цял ден сте пред компютъра или обичате да гледате телевизия дълго време – това уврежда очите ви. Вече можете да бъдете спокойни за зрението си. Изобретени са специални очила на дупчици, които се грижат диоптрите на очилата ви не само да не се увеличават, но дори могат да намалеят. Изследвания на пациенти са показали, че тренажорите за очи са в състояние да намалят диоптъра късогледство само за няколко месеца. Още по-лесно се повлияват пациентите с далекогледство, твърдят лекарите.

Първият сеанс с очилата, особено при пациенти с голям диоптър, може да не е особено приятно изживяване. Не се притеснявайте, след няколко сеанса ще отшуми ефекта на дискомфорт или замайване на главата.

Основната цел, с която са разработени очилата на дупчици, е да помагат за по-бързото отморяване на очите. Затова дори да не свалят диоптрите, със сигурност ще ви накарат да се чувствате по-добре!

  1. Вижте какви упражнения може да правите.
  2. Вижте върху какви проблеми въздействат очилата.
  3. Вижте какъв ефект се постига чрез тях.

buy-it-now-button