Ефект от очилата с дупки

Кога започва да се забелязва ефекта от очилата?

5Още след първата употреба може да направите малък тест – преди да сложите очилата погледнете някакъв текст с дребен шрифт, който не успявате да разчетете; след това сложете очилата за 4-5 минути; свалете ги и погледнете текста. Убедихте ли се в бързината на действието на перфорираните очила?! 🙂

Значителното подобрение от ползването на очилата се появява след няколко дни до около седмица. За устойчив напредък можем да говорим след около 2 месеца.

Още след първото носене ще усетите мигновенно подобрение, тъй като очите са мускул, като всеки друг в тялото. И те имат нужда от тренировки! Очните мускули имат нужда от намаляване на стреса и напрягането си, за да може да концентрират всеки обект. Благодарение на очилата Вие ще може да фокусирате предмети и обекти много по-добре, отколкото сте го правили вчера! Същевременно очните ябълки ще релаксират и ще са готови да Ви осигуряват ежедневен комфорт и подобрение на зрението.

Какъв ефект се постига чрез очилата?

1. Облекчава значително натоварването и работата на очните мускули.
2. Стимулира благоприятно ретината при светлинни реакции.
3. Снижава яркостта от всякакви източници – преки и странични.
4. Коригира фокуса и ограничава разсейващото странично наблюдение.
5. Допринася за чувство на комфорт и удобство на зеницата.

 

Очилата с дупчици са специално предназначени за подобряване и корекция на зрението, особено при проблеми сфокусирането. Спомагат за преодоляване на умората на очите.

Тези очила са изключително подходящи както за възрастни, така и за деца, които имат увреждания на очните нерви. След прилагане на упражненията зрението може да фокусира по-добре и образите да се виждат по-ясно отпреди.